Gumeni pod, tiguar antishock flooring square 40mm

Gumeni pod, tiguar ANTISHOCK flooring square 40mm

Izvrstan gumeni pod porijeklom iz Poljske. Ugodnog mirisa izvrsnih apsorpcijski sposobnosti.

Antishock podloga ili podloga za apsorpciju udara je važna u fitnesu iz nekoliko razloga:

  1. Smanjenje povreda: Pruža dodatnu zaštitu zglobovima, tetivama i mišićima. Tokom vežbanja, skakanja ili trčanja, udarci o tvrdu površinu mogu izazvati stres na zglobovima, što povećava rizik od povreda kao što su istegnuća, uganuća ili čak teže povrede poput stres fraktura.
  2. Udobnost i podrška: Antishock podloga pruža veći komfor tokom vežbanja. Mnogi ljudi imaju bolove u leđima ili zglobovima koji se mogu pogoršati vežbanjem na tvrdoj površini. Ova vrsta podloge smanjuje pritisak na telo, pružajući podršku i udobnost tokom treninga.
  3. Bolji performans: Ublažavanjem udaraca na telo, antishock podloga omogućava veći nivo udobnosti tokom vežbanja, što može dovesti do bolje koncentracije i fokusiranosti na vežbe. To može rezultirati boljim performansama i dugotrajnijim vežbanjem.
  4. Zvučna izolacija: Osim što apsorbira udarce, ova vrsta podloge može smanjiti buku koja se stvara tokom vežbanja, što je posebno važno ako vežbate kod kuće ili u prostoru gde je važno smanjiti buku.

Kod vežbanja, važno je ne samo raditi na snazi i kondiciji već i voditi računa o zaštiti tela od povreda. Antishock podloga je jedan od načina kako se to postiže, obezbeđujući sigurnije i udobnije okruženje za vežbanje.

70,00 €

Specifikacija

tiguar ANTISHOCK flooring square

100 x 100 x 4 cm

odobravamo popust na količinu;

10 m2 5%

11-50m2 10%

51-100m2 20%

101m2 na više - 25%

Menu