Booty Builder Zone

Booty Builder Zone je od sada dostupna!

Prilikom narudžbe dobivate naš ekskluzivni zidni znak "Službena Booty Builder zona "

Ovo će vašu teretanu izdvojiti od konkurencije i privući nove članove.

Edukacija i svijest potrošača o prednostima vježbi za gluteus eksponencijalno je porasla posljednjih godina. Kao rezultat povećane potražnje, prostori za vježbanje gluteusa i programiranje sada su obavezna opcija u svim ustanovama, bez obzira na korisničke skupine. Ne tražite dalje, Booty Builder Training Zone je savršeno rješenje!

Prednosti jakih gluteusa su više od same estetike. Evo nekih drugih prednosti jakih gluteusa:

Poboljšana atletska izvedba:

Gluteusi su jedna od najvećih i najjačih mišićnih skupina u tijelu i ključni su za stvaranje snage i brzine u mnogim atletskim pokretima. Snažni gluteusi mogu vam pomoći da trčite brže, skočite više i podignete veće utege.

Smanjeni rizik od ozljeda: slabi gluteusi mogu dovesti do kompenzacije u drugim dijelovima tijela, povećavajući rizik od ozljeda. Snažni gluteusi mogu pomoći u stabilizaciji zdjelice i donjeg dijela leđa, smanjujući rizik od bolova u leđima i drugih ozljeda.

Bolje držanje: slabi gluteusi mogu pridonijeti lošem držanju, što može dovesti do bolova u leđima i drugih problema. Snažni gluteusi mogu pomoći u održavanju pravilnog položaja zdjelice i kralježnice, poboljšavajući držanje i smanjujući bol.

Ubrzani metabolizam: Gluteusi su velika mišićna skupina i njihov rad može povećati vašu brzinu metabolizma, pomažući vam da sagorite više kalorija tijekom dana.

Poboljšano opće zdravlje: Snažni gluteusi mogu pomoći u poboljšanju ukupne snage i kondicije, olakšavajući obavljanje svakodnevnih aktivnosti i smanjujući rizik od kroničnih bolesti poput dijabetesa, bolesti srca i pretilosti.

Općenito, imati jake gluteuse važno je i za sportsku izvedbu i za cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Pogledajte video: Kako proizvodimo Booty Builder opremu

26.500,00 € 31.875,00 €

Specifikacija

Zona se sastoji od slijedećih mašina;

  1. Belt Squat
  2. Standing hip thrust
  3. Standing Abduktor
  4. Platinum V4 hip thrust
  5. V8
  6. V squat
  7. Back extension
Menu